Locul de producție bengal de LC Packaging SA8000 recertificat

22 Feb 2018

LC Packaging, producatorul si distribuitorul materialelor de ambalare flexibile, recent a anuntat, ca fabrica sa de FIBC din Bengali, Dutch-Bangla Pack ltd, este recertificat SA8000. In Bangladesh, aceasta locatie de productie este unul din cele numai patru producatori, care are in posesie certificatul SA8000 inca din anul 2012. Standardul SA8000 este un certificat international auditabil,  monitorizand, care companii aplica practici acceptabile social la locul de munca. In acest domeniu SA8000 reprezinta cel mai inalt nivel de acreditare posibila. Locatia de productie este recertificat datorita eforturilor extensive in responsabilitatea corporativ sociale.
 

Conditii de munca excelente
Locatia de productie a lui LC Packaging in Bangladesh, difera de multe alte fabrici datorita conditiilor uimitoare de munca. Salariile sunt peste salariile din care se pot trai, stabilit de guvern. In plus programele de training sunt regular organizate pentru dezvoltarea continua a angajatiilor. In plus angajatii au acces tot timpul de ingrijire medicala (de urgenta). Traininguri pentru ingrijirea sanatatii sunt organizate de catre furnizorul de asistenta medicala, pentru constientizarea angajatiilor despre sanatatea lor.

Constructia celei de a doua locatii de productie
Recent, LC Packaging a inceput constructia celei de a doua locatie de productie FIBC in Bangladesh. Aceasta locatie de productie va avea aproximativ 4000 m2. Prin urmare capacitatea curenta a LC Packaging FIBC va urca cu 50%. Noua facilitate de productie va produce printre altele food-safe si pharma-clean ambalare pentru industria farmaceutica, chemicala si alimentara. 

Aliniati cu partenerii de productie
Toate partenerele FIBC a companiei LC Packaging sunt certificate SA8000 sau au un similar certificat, si impartasesc aceleasi valori si angajament cand este vorba despre drepturile umane si problemele de mediu. In 2016, LC Packaging a inceput Codul de Conduită al Furnizorului Global. Documentul este bazat pe standardele SA8000 si principiile UN in afaceri si drepturile umane. LC Packaging asteapta de la partenerii sai de productie sa se conformeze la toate standardele descrise in Codul de Conduită al Furnizorului Global.

Datorita efortului in domeniile Calitatii si Inbunatatirea Procesului, Sanatate si Siguranta, Siguranta Alimentara si Mediu, locatiile de productie ale companiei LC Packaging au primit alte certificate, ca si FSSC 2200, ISO 14001, ISO 9001 si OHSAS 18001. Nu trebuie uitat ca facilitatea de productie este si un avansat membru al UN Global Compact.

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging