Cariere

Candidatura pentru un post în cadrul LC Packaging poate conduce la o carieră pe viață. Atât conducerea, cât și angajații noștri sunt cunoscuți pentru angajamentul, încrederea și loialitatea lor. În majoritatea cazurilor, angajații lucrează pentru noi de mulți ani. Astfel, compania noastră oferă numeroase oportunități de carieră. Nu avem trasee prestabilite de carieră, însă există oportunități de care puteţi profita. Angajații noștri își schimbă în mod regulat pozițiile, pe posturi similare sau superioare ierarhic.


Mediul nostru de lucru
În cadrul LC Packaging avem un mediu de lucru informal cu o mentalitate de lucru ce exclude nonsensul. Mulțumită unei structuri organizatorice extinse a nivelurilor de conducere, toată lumea este abordabilă. De exemplu, puteți intra oricând în biroul CEO-ului nostru, Lucas Lammers.

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare
Doriți să aruncați o privire în spatele scenei la LC Packaging? Urmăriți-ne pe Facebook sau vizitați pagina de LinkedIn a companiei noastre.

Posturi vacante

Candidaturi nesolicitate
Puteți, desigur, transmite oricând candidatura dvs. pentru un post. Pentru a candida, completați formularul cu scrisoarea de intenție și CV-ul dvs. și trimiteți-l la departamentul nostru de resurse umane. Așteptăm cu nerăbdare întrebările dumneavoastră.

Supporting your products

 
© 2020 LC Packaging