Cameră curată

Compania LC Packaging susține, totodată, calitatea alimentelor și a produselor farmaceutice. Sacii noștri big bag curați pentru alimente sunt fabricați în camere (camerele curate) care respectă cerințele noastre în domeniul siguranței alimentare. Caracteristicile unei camere curate includ pardoseli epoxidice, mese metalice, sisteme de purificare a aerului, suprapresiune, filtre de aer H13, mese ușoare și sisteme de detectare a metalelor. În plus, angajații noștri din camerele curate sunt special pregătiți și lucrează în conformitate cu cele mai stricte cerințe de igienă.

Astfel, suntem pe bună dreptate mândri de cele trei unități de producție din Bangladesh, India și Republica Cehă, care produc în camere curate saci big bag inovatori pentru alimente - aproximativ cinci milioane anual! Garantăm calitatea începând de la materiile prime până la produsul final. Toți sacii noștri big bag răspund tuturor cerințelor relevante de certificare corespunzătoare sistemului HACCP. În plus, toate cele trei unități de producție dețin certificările necesare, inclusiv ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 și OHSAS 18001. Suntem mândri că, pe lângă toate certificatele de mai sus, unitatea noastră de producție de la Dutch Bangla, Bangladesh, deține chiar și certificatul SA 8000, lucru care dovedește angajamentul nostru față de responsabilitatea socială corporatistă.

Pe scurt, sunteți în căutarea unui sac big bag curat pentru produse alimentare și doriți să fiți sigur de calitate, fiabilitate și livrări? În această situație, vă rugăm să contactați compania LC Packaging. Totodată, vă putem păstra oricând în stoc sacii big bag.

Supporting your products

 
© 2019 LC Packaging